Skip to main content

POWERGEL voor PowerGirls

powergel voor mooie stevige nagels met een natuurlijke uitstraling. Ook voor jou.powergel voor een mooie verlenging of versteviging van de nagels.

De powergel combineert de  beste eigenschappen van Gel en Acryl in een revolutionair alles in een systeem dat onbetwist beter is.

goede hechting, zonder lifting of loslaten.

Dit product geeft een lichter en comfortabel gevoel op de nagels.

Voor mooie natuurlijke nagels, die verstevigd worden zodat ze niet meer inscheuren.

Een mooie manier om je nagels te laten groeien zonder verlenging.

Dus wil je mooie nagels is dit zeker een aanrader.

Sterker dan gel en flexibeler dan acryl.

Natuurlijke look.

Super sterk.

 F O R E V E R   L I V I N G
by Wilma van Os

Aloë Barbadensis Miller. Het is een hele mondvol maar het is een naam die het waard is om te onthouden. Aloë vera is veelzijdig en multifunctioneel; we kunnen het drinken en voor uiteenlopende doeleinden op de huid aanbrengen. Met wetenschap, innovatie en het team van onderzoekers is Forever erop gebrand om de beste aloë vera aan je te leveren.

Forever bezit eigen plantages, fabrieken en distributie. Alleen zo kan de zuiverheid van de gel, die de basis vormt voor deze eersteklas kwaliteitsproducten, worden gegarandeerd. Van plant naar product naar jou.

Bestel jouw favoriete Forever producten waaronder de best verkochte producten voor gewichtsbeheersing, voedingssupplementen, huidverzorging, persoonlijke verzorging, de Forever Aloë Vera Gel en nog veel meer.