Skip to main content

SPANNEND

Mijn eigen website is een feit!!! Na weken lang overleggen en sparren met Remco Rhee Producties  is mijn website klaar. En vanaf morgen kun jij ‘m ook zien… 😉 Eerlijk gezegd vind ik het resultaat bovenverwachting. Ben superhappy met het resultaat. Nooit gedacht dat ik zo ver zou komen, maar het is waar. Een jarenlange droom is nu realiteit. Alle behandelingen overzichtelijk bij elkaar én online te boeken. Een begin van een nieuw hoofdstuk in mijn leven. En het boek is nog lang niet klaar. Een boek waar ik jouw reservering ook graag binnenkort in zie vershijnen, tot snel!!F O R E V E R   L I V I N G
by Wilma van Os

Aloë Barbadensis Miller. Het is een hele mondvol maar het is een naam die het waard is om te onthouden. Aloë vera is veelzijdig en multifunctioneel; we kunnen het drinken en voor uiteenlopende doeleinden op de huid aanbrengen. Met wetenschap, innovatie en het team van onderzoekers is Forever erop gebrand om de beste aloë vera aan je te leveren.

Forever bezit eigen plantages, fabrieken en distributie. Alleen zo kan de zuiverheid van de gel, die de basis vormt voor deze eersteklas kwaliteitsproducten, worden gegarandeerd. Van plant naar product naar jou.

Bestel jouw favoriete Forever producten waaronder de best verkochte producten voor gewichtsbeheersing, voedingssupplementen, huidverzorging, persoonlijke verzorging, de Forever Aloë Vera Gel en nog veel meer.